אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

143
צפיות

כבד עוף עם המון בצל משגעעע

המתכון של
כבד עוף עם המון בצל משגעעע

כבד עוף עם המון בצל משגעעע ❤️סיון אסולין מלול❤️

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 בצלים פרוסים לטבעות דקות
  • קילו כבד
  • שמן
  • תבלינים: פפריקה מתוקה בשמן
  • מלח פלפל גרוס שחור 2 כפות סילאן מעט כמון
אופן ההכנה
  • 1

    את הכבד ננקה היטב.


  • 2

    לאחר מכן נניח על רשת נפזר מלח ונצלה אותו משניי הצדדים עד לשינוי צבעו...זהירות לא לשרוף אותו..


  • 3

    לאחר שהכבד התקרר נעביר למסננת ונשטוף היטב..


  • 4

    בסיר רחב נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה לאחר מכן נוסיף את הכבדים ואת התבלינים ואבע כוס מים בלבד!.


  • 5

    עם מכסה פתוח תוך ערבוב מידי פעם נצמצם נוזלים בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️.


1

את הכבד ננקה היטב.


2

לאחר מכן נניח על רשת נפזר מלח ונצלה אותו משניי הצדדים עד לשינוי צבעו...זהירות לא לשרוף אותו..


3

לאחר שהכבד התקרר נעביר למסננת ונשטוף היטב..


4

בסיר רחב נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה לאחר מכן נוסיף את הכבדים ואת התבלינים ואבע כוס מים בלבד!.


5

עם מכסה פתוח תוך ערבוב מידי פעם נצמצם נוזלים בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים