תקציר המתכון: כבד עוף עם המון בצל משגעעע ❤️סיון אסולין מלול❤️
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
את הכבד ננקה היטב
לאחר מכן נניח על רשת נפזר מלח ונצלה אותו משניי הצדדים עד לשינוי צבעו...זהירות לא לשרוף אותו.
לאחר שהכבד התקרר נעביר למסננת ונשטוף היטב.
בסיר רחב נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה לאחר מכן נוסיף את הכבדים ואת התבלינים ואבע כוס מים בלבד!
עם מכסה פתוח תוך ערבוב מידי פעם נצמצם נוזלים בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️