אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

283
צפיות

שניצל של עופר

המתכון של
שניצל של עופר

חשבתי שאני אלופה בשניצלים עד שטעמתי את של עופר בעלי...עילוי!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי ק''ג שניצלים
  • לבלילת הביצים -
  • 2 ביצים L
  • כפית חרדל רגיל
  • כפית חרדל דישון
  • חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה אדומה
  • כפית שום כתוש
  • חצי כפית אריסה (למי שאוהב פיקנטי)
  • צלחת עם קמח לטבילת השניצל
  • פירורי לחם מעורבבים עם 2 כפות שומשום לטבילת השניצל
  • (ניתן גם לטחון ביסלי גריל במקום פירורי הלחם - יוצא משגע)
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את השניצלים היטב ולייבש עם נייר סופג..


  • 2

    לחמם מחבת שטוחה עם שמן לטיגון השניצלים..


  • 3

    בקערה לערבב את כל מרכיבי בלילת הביצים..


  • 4

    לטבול את השניצל בקמח משני הצדדים..


  • 5

    לטבול בבלילת הביצים..


  • 6

    על משטח עבודה להניח נייר אפייה ולהניח בערימה את תערובת פירורי הלחם..


  • 7

    להניח את השניצל על פירורי הלחם משני הצדדים ועם כרית כף היד לשטח ולמעוך אותו על הפירורים והוא מתרחב ונהיה דק דק..


  • 8

    לטגן משני הצדדים עד השחמה ולהניח על רשת . לא להניח על נייר סופג..


  • 9

    לטרוף ♥.


1

לשטוף את השניצלים היטב ולייבש עם נייר סופג..


2

לחמם מחבת שטוחה עם שמן לטיגון השניצלים..


3

בקערה לערבב את כל מרכיבי בלילת הביצים..


4

לטבול את השניצל בקמח משני הצדדים..


5

לטבול בבלילת הביצים..


6

על משטח עבודה להניח נייר אפייה ולהניח בערימה את תערובת פירורי הלחם..


7

להניח את השניצל על פירורי הלחם משני הצדדים ועם כרית כף היד לשטח ולמעוך אותו על הפירורים והוא מתרחב ונהיה דק דק..


8

לטגן משני הצדדים עד השחמה ולהניח על רשת . לא להניח על נייר סופג..


9

לטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים