תקציר המתכון: חשבתי שאני אלופה בשניצלים עד שטעמתי את של עופר בעלי...עילוי!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף את השניצלים היטב ולייבש עם נייר סופג.
לחמם מחבת שטוחה עם שמן לטיגון השניצלים.
בקערה לערבב את כל מרכיבי בלילת הביצים.
לטבול את השניצל בקמח משני הצדדים.
לטבול בבלילת הביצים.
על משטח עבודה להניח נייר אפייה ולהניח בערימה את תערובת פירורי הלחם.
להניח את השניצל על פירורי הלחם משני הצדדים ועם כרית כף היד לשטח ולמעוך אותו על הפירורים והוא מתרחב ונהיה דק דק.
לטגן משני הצדדים עד השחמה ולהניח על רשת . לא להניח על נייר סופג.
לטרוף ♥