אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

78
צפיות

קציצות חזה עוף נדירות

המתכון של
קציצות חזה עוף נדירות

טענות באופן מיוחד כדי להכין

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם חזה עוף
  • 2 כישואים
  • 2 גזרים
  • 1תפוח אדמה
  • 1 כוס פרורי לחם
  • צרור פטרוזילה/ וכוסברה
  • 1 ביצה
  • 1 בצל גדול
  • כורכום פילפל מרק עוף / מלח
  • לערבב טוב להכין קציצות להכניס למקרר שעה להוציא להכין בצלחת עמוקה כוס סולת וכוס קמח מעט פילפל
  • לגלגל בעדינות את הקציצה בסולת וקמח ולאחר בביצה וטגן להשחמה קלה
  • להניח בצד ולהכין רוטב לקציצות רצוי להכין את הרוטב ליפני טיגון הקציצות כך שאפשר מהטיגון להעביר לרוטב של הסיר
  • לרוטב
  • 2 בצלים ליקצוץ קטן
  • 2 כפות סוכר חום
  • כף מרק עוף
  • כפית כורכום
  • אפשר 1/4 כפית קינמון לא חיב למי שלא אוהב
  • פילפל
אופן ההכנה
  • 1

    להכין תערובת של החזה עוף.


  • 2

    עם כל המצרכים.


  • 3

    ליקצוץ בצל ירק ירקות בקוצץ .


  • 4

    להוסיף תבלינים ולהכניס לקירור.


  • 5

    להכין רוטב .


  • 6

    ליקצוץ את הבצל להוסיף את כל התבלינים ולטגן קלות להוסיף 3 כוסות מים חמים.


  • 7

    להכין קציצות וליטבול .


  • 8

    בכוס קמח וכוס סולת ולאחר בביצה.


  • 9

    ולטגן קלות .


  • 10

    להעביר לרוטב שבסיר.


  • 11

    להכין חצי כוס קורנפלור עם כוס מים קרים לערבב טוב שלא יהיו גושים .


  • 12

    לישפוך לסיר ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות בערך תהנו .


1

להכין תערובת של החזה עוף.


2

עם כל המצרכים.


3

ליקצוץ בצל ירק ירקות בקוצץ .


4

להוסיף תבלינים ולהכניס לקירור.


5

להכין רוטב .


6

ליקצוץ את הבצל להוסיף את כל התבלינים ולטגן קלות להוסיף 3 כוסות מים חמים.


7

להכין קציצות וליטבול .


8

בכוס קמח וכוס סולת ולאחר בביצה.


9

ולטגן קלות .


10

להעביר לרוטב שבסיר.


11

להכין חצי כוס קורנפלור עם כוס מים קרים לערבב טוב שלא יהיו גושים .


12

לישפוך לסיר ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות בערך תהנו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים