ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2-3 עגבניות חתוכות לקוביות
-
חצי פלפל ירוק חריף (אפשר יותר או פחות לפי טעמכם)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מתבלים את העופות במלח ופלפל ומטגנים אותם במעט שמן זית בחום גבוה עד שהם משחימים.
-
2
מוציאים את העוף לצלחת ובאותה מחבת (לא לנקות) מוסיפים את הבצל והשום, מטגנים עד הזהבה..
-
3
מוסיפים 2-3 עגבניות קצוצות וחצי צ’ילי ירוק חריף (לפי טעמכם).
-
4
מטגנים עוד 5 דקות, מוסיפים את התבלינים ולימון כבוש..
-
5
לתוך הרוטב מחזירים חזרה את העופות, ומוסיפים כוס מים בערך (כך שהרוטב יכסה ¾ מהעוף).
-
6
מוסיפים את הזיתים (לשטוף הזיתים להסיר את המרירות), במקרה הזה אין צורך בבישול קודם..
-
7
מפזרים חבילה גדולה של כוסברה מעל ושולחים לתנור מכוסה בחום של 200 מעלות לחצי שעה..
1
מתבלים את העופות במלח ופלפל ומטגנים אותם במעט שמן זית בחום גבוה עד שהם משחימים.
2
מוציאים את העוף לצלחת ובאותה מחבת (לא לנקות) מוסיפים את הבצל והשום, מטגנים עד הזהבה..
3
מוסיפים 2-3 עגבניות קצוצות וחצי צ’ילי ירוק חריף (לפי טעמכם).
4
מטגנים עוד 5 דקות, מוסיפים את התבלינים ולימון כבוש..
5
לתוך הרוטב מחזירים חזרה את העופות, ומוסיפים כוס מים בערך (כך שהרוטב יכסה ¾ מהעוף).
6
מוסיפים את הזיתים (לשטוף הזיתים להסיר את המרירות), במקרה הזה אין צורך בבישול קודם..
7
מפזרים חבילה גדולה של כוסברה מעל ושולחים לתנור מכוסה בחום של 200 מעלות לחצי שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים