אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

373
צפיות

שניצל בציפוי קמח וקורנפלור

המתכון של
שניצל בציפוי קמח וקורנפלור

שניצל קריספי וטעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו חזה עוף
  • מצרכי הבלילה -
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס מים
  • מצרכי הציפוי -
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט פפריקה חריפה
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את חזה העוף לשניצלים.


  • 2

    מערבבים את מצרכי הבלילה למרקם כמו טחינה ומוסיפים את השניצלים.


  • 3

    מערבבים בקערה נוספת את מצרכי הציפוי.


  • 4

    מחממים סיר עמוק עם שמן, לוקחים שניצל מהבלילה, טובלים בקמח ומכניסים לשמן ומטגנים היטב משני הצדדים (השניצל לא יוצא שחום).


1

חותכים את חזה העוף לשניצלים.


2

מערבבים את מצרכי הבלילה למרקם כמו טחינה ומוסיפים את השניצלים.


3

מערבבים בקערה נוספת את מצרכי הציפוי.


4

מחממים סיר עמוק עם שמן, לוקחים שניצל מהבלילה, טובלים בקמח ומכניסים לשמן ומטגנים היטב משני הצדדים (השניצל לא יוצא שחום).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים