לןגן

שניצל בציפוי קמח וקורנפלור

מאת: זהר מנדל, פורסם: 27/01/2024 | 20:00
שניצל בציפוי קמח וקורנפלור

תקציר המתכון: שניצל קריספי וטעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לשניצלים

  2. מערבבים את מצרכי הבלילה למרקם כמו טחינה ומוסיפים את השניצלים

  3. מערבבים בקערה נוספת את מצרכי הציפוי

  4. מחממים סיר עמוק עם שמן, לוקחים שניצל מהבלילה, טובלים בקמח ומכניסים לשמן ומטגנים היטב משני הצדדים (השניצל לא יוצא שחום)