נבשל את הפרגיות עם מים עד לגובה מעט מלח וכורכום עד שהן משנות את צבען ללבן..
4
נסנן ונחתוך לקוביות..
5
נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה .
6
נוסיף את הצימוקים והפרגיות עם כל התבלינים וחצי כוס מים רותחים נערבב תוך טיגון שהפרגיות יספחו את טעם התבלינים והסילאן... לאחר שהרוטב סמיך בערך 10 דק' נכבה ונוסיף את הפיצוחים..
7
נמתין שיתקרר ורק אז נוציא את הפילו ונמלא.
8
בהצלחה ❤️סיון מלול אסולין❤️.
1
להפשיר לילה שלם את העלי פילו מגוגל בתוך מגבת .
2
את הצורות לקחתי מהיוטיוב..
3
נבשל את הפרגיות עם מים עד לגובה מעט מלח וכורכום עד שהן משנות את צבען ללבן..
4
נסנן ונחתוך לקוביות..
5
נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה .
6
נוסיף את הצימוקים והפרגיות עם כל התבלינים וחצי כוס מים רותחים נערבב תוך טיגון שהפרגיות יספחו את טעם התבלינים והסילאן... לאחר שהרוטב סמיך בערך 10 דק' נכבה ונוסיף את הפיצוחים..