תקציר המתכון: פסטיה עלי פילו במילוי פרגיות צימוקים ופיצוחים קלויים ❤️❤️סיון מלול אסולין ❤️❤️
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להפשיר לילה שלם את העלי פילו מגוגל בתוך מגבת
את הצורות לקחתי מהיוטיוב.
נבשל את הפרגיות עם מים עד לגובה מעט מלח וכורכום עד שהן משנות את צבען ללבן.
נסנן ונחתוך לקוביות.
נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה
נוסיף את הצימוקים והפרגיות עם כל התבלינים וחצי כוס מים רותחים נערבב תוך טיגון שהפרגיות יספחו את טעם התבלינים והסילאן... לאחר שהרוטב סמיך בערך 10 דק' נכבה ונוסיף את הפיצוחים.
נמתין שיתקרר ורק אז נוציא את הפילו ונמלא
בהצלחה ❤️סיון מלול אסולין❤️