שקית קטנה (מהמקררים של העלים בסופר) של תפוחי אדמה קטנטנים
כוס תפוזים
2 קלמנטינות מקולפות ופרוסות
רבע כוס שמן זית
2 כפות טריאקי
חצי כוס רוטב צ'ילי
חצי כוס סילאן
פלפל גרוס מעט
אופן ההכנה
1
להרתיח את תפוחי האדמה שיהיו רכים זהירות שלא ישברו, לסנן ולהניח על תבנית אפייה.
2
את הפרגיות גם להביא לרתיחה עד שהן משנות את צבען ולהניח בתבנית .
3
לערבב את כל שאר החומרים בקערה ולהבריש את התפוחי אדמה היטב... להכניס לתנור בלי לכסות על 180 מעלות לא טורבו עד שהנוזלים מצטמצמים והכל מקבל צבע מבריק ושחום.
1
להרתיח את תפוחי האדמה שיהיו רכים זהירות שלא ישברו, לסנן ולהניח על תבנית אפייה.
2
את הפרגיות גם להביא לרתיחה עד שהן משנות את צבען ולהניח בתבנית .
3
לערבב את כל שאר החומרים בקערה ולהבריש את התפוחי אדמה היטב... להכניס לתנור בלי לכסות על 180 מעלות לא טורבו עד שהנוזלים מצטמצמים והכל מקבל צבע מבריק ושחום.