ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1/2 צרור כוסברה (לא חייבים)
-
-
-
-
1 כפית מלח הימאליה (ורוד)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את המצרכים, לטעום מהעיסה ולשפר טעימים. ליצור קציצות ולשים אותן במקפיא כשעה.
-
2
בינתיים מכינים את הרוטב. מזהיבים את הבצלים, מוסיפים תבלינים ומים, טועמים ומשפרים טעים. להרתיח את הרוטב.
-
3
להוציא את הקציצות מהמקפיא ולבשל כחצי שעה ברוטב.
-
4
אם רוצים שהקציצות יהיו רכות יותר, ניתן להוסיף לתערובת 1 גזר מגורר.
-
5
ניתן גם לטגן את הקציצות.
1
לערבב את המצרכים, לטעום מהעיסה ולשפר טעימים. ליצור קציצות ולשים אותן במקפיא כשעה.
2
בינתיים מכינים את הרוטב. מזהיבים את הבצלים, מוסיפים תבלינים ומים, טועמים ומשפרים טעים. להרתיח את הרוטב.
3
להוציא את הקציצות מהמקפיא ולבשל כחצי שעה ברוטב.
4
אם רוצים שהקציצות יהיו רכות יותר, ניתן להוסיף לתערובת 1 גזר מגורר.
5
ניתן גם לטגן את הקציצות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים