50 גרם נטורינה - מצרף תמונה (תחליף מרגרינה עם שמן קוקוס) או מחמאה
1 כף גדושה קמח
1 כף אבקת מרק עוף
6 שיני שום, כתושות
1 כוס מים
לקציצות::
לרביכה::
אופן ההכנה
1
מכינים את הרביכה: ממיסים בסיר קטן את המחמאה/נטורינה(תחליף מרגרינה עם שמן קוקוס) , ומסירים מהאש. מוסיפים לסיר את הקמח, אבקת המרק והשום ומערבבים. מוסיפים את המים ובוחשים. מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב עד שהרביכה מסמיכה. מסירים מהאש..
2
מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את הרביכה ומערבבים לתערובת אחידה - בשלב זה התערובת רכה מאוד. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות ואז התערובת מתגבשת..
3
צרים מהתערובת קציצות ארוכות ושטוחות מעט. מצפים בפירורי לחם..
4
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ) ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים. מגישים חם..
1
מכינים את הרביכה: ממיסים בסיר קטן את המחמאה/נטורינה(תחליף מרגרינה עם שמן קוקוס) , ומסירים מהאש. מוסיפים לסיר את הקמח, אבקת המרק והשום ומערבבים. מוסיפים את המים ובוחשים. מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב עד שהרביכה מסמיכה. מסירים מהאש..
2
מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את הרביכה ומערבבים לתערובת אחידה - בשלב זה התערובת רכה מאוד. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות ואז התערובת מתגבשת..
3
צרים מהתערובת קציצות ארוכות ושטוחות מעט. מצפים בפירורי לחם..
4
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ) ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים. מגישים חם..