לןגן

קציצות עוף שניצל -טל/ריקי

מאת: איציק שלמה, פורסם: 17/01/2023 | 11:17
קציצות עוף שניצל -טל/ריקי

תקציר המתכון: קציצות עוף עסיסיות עטופות בפירורי לחם

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הרביכה: ממיסים בסיר קטן את המחמאה/נטורינה(תחליף מרגרינה עם שמן קוקוס) , ומסירים מהאש. מוסיפים לסיר את הקמח, אבקת המרק והשום ומערבבים. מוסיפים את המים ובוחשים. מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב עד שהרביכה מסמיכה. מסירים מהאש.

  2. מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את הרביכה ומערבבים לתערובת אחידה - בשלב זה התערובת רכה מאוד. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות ואז התערובת מתגבשת.

  3. צרים מהתערובת קציצות ארוכות ושטוחות מעט. מצפים בפירורי לחם.

  4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ) ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים. מגישים חם.