אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

361
צפיות

שניצל בחרדל ובתיבול חריף

המתכון של
שניצל בחרדל ובתיבול חריף

הכיף שבחריפות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חזה עוף
  • 2 ביצים
  • 1-2 כפות חרדל
  • פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה חריפה
  • צ'ילי חריף גרוס
  • סודני חריף גרוס
  • שומשום (מומלץ)
  • קצח (מומלץ)
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את חזה העוף לנתחים.


  • 2

    מערבבים 2 ביצים עם החרדל.


  • 3

    מערבבים בקערה נוספת פירורי לחם עם התבלינים.


  • 4

    משרים את הנתחים בביצה עם החרדל ומשאירים כחצי שעה.


  • 5

    מעבירים לטבילה בפירורים החריפים.


  • 6

    מטגנים בשמן חם משני הצדדים.


1

חותכים את חזה העוף לנתחים.


2

מערבבים 2 ביצים עם החרדל.


3

מערבבים בקערה נוספת פירורי לחם עם התבלינים.


4

משרים את הנתחים בביצה עם החרדל ומשאירים כחצי שעה.


5

מעבירים לטבילה בפירורים החריפים.


6

מטגנים בשמן חם משני הצדדים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים