לןגן

שניצל בחרדל ובתיבול חריף

מאת: זהר מנדל, פורסם: 02/07/2022 | 21:50
שניצל בחרדל ובתיבול חריף

תקציר המתכון: הכיף שבחריפות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לנתחים

  2. מערבבים 2 ביצים עם החרדל

  3. מערבבים בקערה נוספת פירורי לחם עם התבלינים

  4. משרים את הנתחים בביצה עם החרדל ומשאירים כחצי שעה

  5. מעבירים לטבילה בפירורים החריפים

  6. מטגנים בשמן חם משני הצדדים