10 חזה עוף בגודל בינוני ולא דקים מידי או 10 פרגיות שלמות.
לרוטב ...
1/4 כוס שמן זית או 1/4 כוס שמן קנולה, מה שאוהבים.
1/4 כוס רוטב סויה.
1/3 כוס רוטב טריאקי.
1/3 כוס צ'ילי מתוק.
1/3 כוס רוטב סילאן.
2 כפות שטוחות מיונז.
2-3 שיני שום קצוצות דק או 2-3 שיני שום כתושות.
1 כף תבלין גריל עוף או 1 כף תבלין לפרגיות.
1/4-1/2 כפית פפריקה חריפה, לאוהבי החריף בלבד.
1/4 צרור כוסברה קצוצה דק למי שאוהב, אפשר לוותר.
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים את חזה העוף או הפרגיות לרוטב, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לספיגת טעמים מינימום שעה או יותר.
3
מחממים את המנגל או מחבת פסים על להבה גבוהה משמנים היטב, מניחים את חזה העוף, צורבים מכל צד 2-3 דקות או עד שחזה העוף משחימים היטב מכל צד, ממליצה אחרי שהופכים את החזה העוף או הפרגיות על המנגל או על מחבת פסים, להבריש ברוטב הנותר.
4
ממליצה לא להכין בתנור, חזה העוף נוטה להתייבש.
5
זהו חברות וחברים תיהנו.
6
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה..
1
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים את חזה העוף או הפרגיות לרוטב, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לספיגת טעמים מינימום שעה או יותר.
3
מחממים את המנגל או מחבת פסים על להבה גבוהה משמנים היטב, מניחים את חזה העוף, צורבים מכל צד 2-3 דקות או עד שחזה העוף משחימים היטב מכל צד, ממליצה אחרי שהופכים את החזה העוף או הפרגיות על המנגל או על מחבת פסים, להבריש ברוטב הנותר.