לןגן

חזה עוף טעים אש ברוטב טריאקי מנצח של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 19/04/2022 | 06:56
חזה עוף טעים אש ברוטב טריאקי מנצח של סבתא לאה

תקציר המתכון: חזה עוף שנחטפים במהירות, כמה דקות על המנגל או על מחבת פסים ומשם ישר לצלחות, מתכון קל מהיר, כל אחד יכול.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה

  2. מוסיפים את חזה העוף או הפרגיות לרוטב, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לספיגת טעמים מינימום שעה או יותר

  3. מחממים את המנגל או מחבת פסים על להבה גבוהה משמנים היטב, מניחים את חזה העוף, צורבים מכל צד 2-3 דקות או עד שחזה העוף משחימים היטב מכל צד, ממליצה אחרי שהופכים את החזה העוף או הפרגיות על המנגל או על מחבת פסים, להבריש ברוטב הנותר

  4. ממליצה לא להכין בתנור, חזה העוף נוטה להתייבש

  5. זהו חברות וחברים תיהנו

  6. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.