אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

611
צפיות

עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק

המתכון של
עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכנת הבלילה
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • חצי כוס קורנפלור
  • חצי כוס מים קרים
  • 1 כפית מלח
  • מערבבים הכל עד שנגיע למרקם כמו זה של טחינה.
  • נכניס את כל החזה עוף שחתכתם לבלילה ולערבב (מעל חצי קילו חזה עוף).
  • 2. נחמם שמן בסיר עמוק, וכשהוא מתחיל לרתוח נזרוק את חתיכות חזה העוף לתוכו.
  • לשים עין וכשחתיכה מזהיבה נעביר לצלחת גדולה.
  • להכנת הרוטב
  • שתי גמבות אדומות ובצל סגול
  • נחתוך לקוביות
  • נקפיץ עם מעט שמן
  • נוסיף חצי כוס צילי מתוק
  • ארבע כפות דבש
  • נסחוט לימון שלם לרוטב
  • לקראת הסוף נוסיף שמן שומשום (לא חובה, אבל זה כן מוסיף המון)
  • ניתן עוד 20 דקות בישול על אש בינונית לרוטב שלנו
  • ונתקן במידת הצורך לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    כשהרוטב מוכן, נוסיף את העוף בטמפורה לרוטב ונערבב היטב.


  • 2

    אפשר להוסיף בצל ירוק ושומשום לקישוט.


1

כשהרוטב מוכן, נוסיף את העוף בטמפורה לרוטב ונערבב היטב.


2

אפשר להוסיף בצל ירוק ושומשום לקישוט.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים