אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

48,240
צפיות

קציצות עוף מטוגנות

המתכון של
קציצות עוף מטוגנות

אווריריות וטעימות בטירוףף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 600 גר בשר טחון עוף או שניצל טחון ( אני טוחנת שניצלים לבד במעבד מזון , זה יוצא הכי טעים..)
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור  פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול קצוץ במעבד מזון
  • 1 קישוא קטן מגורד בפומפיה. זה הסוד לקציצות אווריריות !!
  • 1 ביצה בינונית
  • 1 שן שום כתוש**
  • 1/2 כוס חד"פ  פירורי לחם.
  • לערבב הכל יחד עם הבשר ולהוסיף שמן לפי העין לעיסה, (בערך 4-5 כפות )
אופן ההכנה
  • 1

    לתיבול: כף מרק עוף, כפית ורבע מלח+ פפריקה של מלח הארץ (שימו לב זה מלח ים אטלנטי עדין, אם משתמשים במלח רגיל - תשימו פחות❗) . .


  • 2

    מעט פלפל שחור ומעט**פלפל לבן.


  • 3

    כפית כורכום, כפית פפריקה, קורט קינמון , 1/4 כפית כמון ,בערך רבע כפית ראס אל חנות ( תבלין לקציצות) .


  • 4

    להכניס למקרר לפחות חצי שעה לפני הטיגון. .


  • 5

    להרטיב את הידיים מעט ולעשות כדורים ולשטח אותם טיפה, לטגן במחבת עם שמן חם חצי עמוק, בלהבה גבוהה- בינונית, להפוך בעזרת 2 כפות בעדינות רק אחרי שצד אחד התקשה קצת והזהיב , להנמיך להבה לכמה דקות ולאחר מכן שוב להגביה להבה עד הזהבה יפה מ2 הצדדים. .


1

לתיבול: כף מרק עוף, כפית ורבע מלח+ פפריקה של מלח הארץ (שימו לב זה מלח ים אטלנטי עדין, אם משתמשים במלח רגיל - תשימו פחות❗) . .


2

מעט פלפל שחור ומעט**פלפל לבן.


3

כפית כורכום, כפית פפריקה, קורט קינמון , 1/4 כפית כמון ,בערך רבע כפית ראס אל חנות ( תבלין לקציצות) .


4

להכניס למקרר לפחות חצי שעה לפני הטיגון. .


5

להרטיב את הידיים מעט ולעשות כדורים ולשטח אותם טיפה, לטגן במחבת עם שמן חם חצי עמוק, בלהבה גבוהה- בינונית, להפוך בעזרת 2 כפות בעדינות רק אחרי שצד אחד התקשה קצת והזהיב , להנמיך להבה לכמה דקות ולאחר מכן שוב להגביה להבה עד הזהבה יפה מ2 הצדדים. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים