להרטיב את הידיים מעט ולעשות כדורים ולשטח אותם טיפה, לטגן במחבת עם שמן חם חצי עמוק, בלהבה גבוהה- בינונית, להפוך בעזרת 2 כפות בעדינות רק אחרי שצד אחד התקשה קצת והזהיב , להנמיך להבה לכמה דקות ולאחר מכן שוב להגביה להבה עד הזהבה יפה מ2 הצדדים. .
1
לתיבול: כף מרק עוף, כפית ורבע מלח+ פפריקה של מלח הארץ (שימו לב זה מלח ים אטלנטי עדין, אם משתמשים במלח רגיל - תשימו פחות❗) . .
להרטיב את הידיים מעט ולעשות כדורים ולשטח אותם טיפה, לטגן במחבת עם שמן חם חצי עמוק, בלהבה גבוהה- בינונית, להפוך בעזרת 2 כפות בעדינות רק אחרי שצד אחד התקשה קצת והזהיב , להנמיך להבה לכמה דקות ולאחר מכן שוב להגביה להבה עד הזהבה יפה מ2 הצדדים. .