לןגן

קציצות עוף מטוגנות

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 16/12/2021 | 13:37
קציצות עוף מטוגנות

תקציר המתכון: אווריריות וטעימות בטירוףף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתיבול: כף מרק עוף, כפית ורבע מלח+ פפריקה של מלח הארץ (שימו לב זה מלח ים אטלנטי עדין, אם משתמשים במלח רגיל - תשימו פחות❗) .

  2. מעט פלפל שחור ומעט**פלפל לבן

  3. כפית כורכום, כפית פפריקה, קורט קינמון , 1/4 כפית כמון ,בערך רבע כפית ראס אל חנות ( תבלין לקציצות)

  4. להכניס למקרר לפחות חצי שעה לפני הטיגון.

  5. להרטיב את הידיים מעט ולעשות כדורים ולשטח אותם טיפה, לטגן במחבת עם שמן חם חצי עמוק, בלהבה גבוהה- בינונית, להפוך בעזרת 2 כפות בעדינות רק אחרי שצד אחד התקשה קצת והזהיב , להנמיך להבה לכמה דקות ולאחר מכן שוב להגביה להבה עד הזהבה יפה מ2 הצדדים.