אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

632
צפיות

עוף במרינדה בתנור

המתכון של
עוף במרינדה בתנור

אמאלה ואבאלה כמה טעים וקל!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 כרעיים או 8 שוקיים (אני מורידה את העור אבל לא חייבים)
  • לרוטב
  • שליש כוס שמן זית
  • 3 שיני שום קלופות
  • 1 כף תבלין אבקת שום גבישי
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 1 כף אבקת עוף (לא חובה)
  • 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 פלפל צ'ילי אדום חתוך גס ונקי מגרעינים
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • מיץ מ שני לימונים
  • 1 כף מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 220 מעלות.


  • 2

    במעבד מזון או נינג'ה לטחון את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד..


  • 3

    להניח מעט מהרוטב על תחתית תבנית..


  • 4

    להניח את חלקי העוף על הקוטב ולמזוג מעליהם את יתרת הרוטב כך שיכוסו היטב מכל הצדדים..


  • 5

    צולים 15 דקות. מוציאים, הופכים את החלקים וצולים עוד 15 דקות..


  • 6

    מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות ללא כיסוי..


1

לחמם תנור ל- 220 מעלות.


2

במעבד מזון או נינג'ה לטחון את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד..


3

להניח מעט מהרוטב על תחתית תבנית..


4

להניח את חלקי העוף על הקוטב ולמזוג מעליהם את יתרת הרוטב כך שיכוסו היטב מכל הצדדים..


5

צולים 15 דקות. מוציאים, הופכים את החלקים וצולים עוד 15 דקות..


6

מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות ללא כיסוי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים