לןגן

עוף במרינדה בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/10/2021 | 10:25
עוף במרינדה בתנור

תקציר המתכון: אמאלה ואבאלה כמה טעים וקל!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 220 מעלות

  2. במעבד מזון או נינג'ה לטחון את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד.

  3. להניח מעט מהרוטב על תחתית תבנית.

  4. להניח את חלקי העוף על הקוטב ולמזוג מעליהם את יתרת הרוטב כך שיכוסו היטב מכל הצדדים.

  5. צולים 15 דקות. מוציאים, הופכים את החלקים וצולים עוד 15 דקות.

  6. מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות ללא כיסוי.