לטגן שום קצוץ ואת הבצלי שאלוט עד להזהבה , להוסיף פטריות חתוכות ולטגן הכל ביחד 3-4 דקות.
להוסיף רצועות דקות של חזה עוף ולטגן כ- 4-5 דקות..
2
בנפרד להרתיח את השעועית הירקוה ל-3 דקות בערך,
להוסיף את השעועית והגזר למחבת עם כל הירקות - לטגן כשתי דקות ואז להוסיף את הגמבה האדומה, הפלפל הצהוב ואת העגבניות שרי. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם ורבע כוס סויה. .
3
לבשל הכל 4-5 דקות , לקחת כף קמח ולערבב במים קרים עד שנהיה נוזלי ולשפוך בתוך המחבת , לערבב ולסגור את האש מיד.
להגיש ובתאבון :) .
1
לטגן שום קצוץ ואת הבצלי שאלוט עד להזהבה , להוסיף פטריות חתוכות ולטגן הכל ביחד 3-4 דקות.
להוסיף רצועות דקות של חזה עוף ולטגן כ- 4-5 דקות..
2
בנפרד להרתיח את השעועית הירקוה ל-3 דקות בערך,
להוסיף את השעועית והגזר למחבת עם כל הירקות - לטגן כשתי דקות ואז להוסיף את הגמבה האדומה, הפלפל הצהוב ואת העגבניות שרי. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם ורבע כוס סויה. .
3
לבשל הכל 4-5 דקות , לקחת כף קמח ולערבב במים קרים עד שנהיה נוזלי ולשפוך בתוך המחבת , לערבב ולסגור את האש מיד.
להגיש ובתאבון :) .