לןגן

חזה עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח סיני

מאת: ליאת נחמני, פורסם: 23/07/2015 | 01:03
חזה עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח סיני

תקציר המתכון: רצועות חזה עוף מוקפצות עם בצלי שאלוט ומגוון ירקות ברוטב סויה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חזה עוף

לירקות

לתיבול

אופן הכנה

  1. לטגן שום קצוץ ואת הבצלי שאלוט עד להזהבה , להוסיף פטריות חתוכות ולטגן הכל ביחד 3-4 דקות. להוסיף רצועות דקות של חזה עוף ולטגן כ- 4-5 דקות.

  2. בנפרד להרתיח את השעועית הירקוה ל-3 דקות בערך, להוסיף את השעועית והגזר למחבת עם כל הירקות - לטגן כשתי דקות ואז להוסיף את הגמבה האדומה, הפלפל הצהוב ואת העגבניות שרי. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם ורבע כוס סויה.

  3. לבשל הכל 4-5 דקות , לקחת כף קמח ולערבב במים קרים עד שנהיה נוזלי ולשפוך בתוך המחבת , לערבב ולסגור את האש מיד. להגיש ובתאבון :)