תחילה בסיר רחב לטגן את הבצלים (לחתוך לחצי ואז פרוסות). להוסיף את חלקי העוף לטיגון משני הצדדים ואת הפטריות..
2
להוסיף פלפל שחור, כורכום, פפריקה מעושנת ואבקת מרק בצל ולהמשיך לטגן על אש נמוכה להוסיף עוד טיפה שמן במקרה הצורך. כשהכל תופס צבע, להוציא ולהניח בתבנית מרובעת שמתאימה לתנור..
3
בשמן המתובל שנשאר לטגן את תפחי האדמה החתוכים לפחות רבע שעה על אש נמוכה ולערבב מדי פעם..
4
להוסיף את תפוחי האדמה לתבנית. להוסיף את הרוטב עוף סילאן ובצלים של אסם ולפזר בצורה אחידה על כל התבנית..
5
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..
6
לאפות בערך 30-40 דקות ואז להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד כמה דקות לקבלת צבע..
7
לפזר מעל כוסברה קצוצה. .
8
ניתן להגיש עם כל תוספת. אני הגשתי עם קוסקוס..
9
ויאללה לזלול!!! .
1
תחילה בסיר רחב לטגן את הבצלים (לחתוך לחצי ואז פרוסות). להוסיף את חלקי העוף לטיגון משני הצדדים ואת הפטריות..
2
להוסיף פלפל שחור, כורכום, פפריקה מעושנת ואבקת מרק בצל ולהמשיך לטגן על אש נמוכה להוסיף עוד טיפה שמן במקרה הצורך. כשהכל תופס צבע, להוציא ולהניח בתבנית מרובעת שמתאימה לתנור..
3
בשמן המתובל שנשאר לטגן את תפחי האדמה החתוכים לפחות רבע שעה על אש נמוכה ולערבב מדי פעם..
4
להוסיף את תפוחי האדמה לתבנית. להוסיף את הרוטב עוף סילאן ובצלים של אסם ולפזר בצורה אחידה על כל התבנית..
5
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..
6
לאפות בערך 30-40 דקות ואז להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד כמה דקות לקבלת צבע..