לןגן

סופריטו עוף

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 02/08/2021 | 09:13
סופריטו עוף

תקציר המתכון: מנה מושלמת וקלה להכנה❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה בסיר רחב לטגן את הבצלים (לחתוך לחצי ואז פרוסות). להוסיף את חלקי העוף לטיגון משני הצדדים ואת הפטריות.

  2. להוסיף פלפל שחור, כורכום, פפריקה מעושנת ואבקת מרק בצל ולהמשיך לטגן על אש נמוכה להוסיף עוד טיפה שמן במקרה הצורך. כשהכל תופס צבע, להוציא ולהניח בתבנית מרובעת שמתאימה לתנור.

  3. בשמן המתובל שנשאר לטגן את תפחי האדמה החתוכים לפחות רבע שעה על אש נמוכה ולערבב מדי פעם.

  4. להוסיף את תפוחי האדמה לתבנית. להוסיף את הרוטב עוף סילאן ובצלים של אסם ולפזר בצורה אחידה על כל התבנית.

  5. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.

  6. לאפות בערך 30-40 דקות ואז להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד כמה דקות לקבלת צבע.

  7. לפזר מעל כוסברה קצוצה.

  8. ניתן להגיש עם כל תוספת. אני הגשתי עם קוסקוס.

  9. ויאללה לזלול!!!