אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

5,721
צפיות

פרגיות, אורז וירקות בסיר אחד

המתכון של
פרגיות, אורז וירקות בסיר אחד

טעים בטירוף ובקלי קלות להכנה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות
  • 1 ק''ג פרגיות נקיות וחתוכות לקוביות
  • 2 גזרים מגורדים גס
  • 1 קופסת שימורי אפונה וגזר מסוננת מנוזלים
  • 2 כוסות אורז בסמטי שטוף
  • תבלינים: כף גריל עוף, כף פפריקה מתוקה בשמן, כף אבקת מרק עוף, כף מלח, חצי כף פלפל שחור טחון, חצי כף כורכום, 3 כפות צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר רחב לטגן ב- 4 כפות שמן את הבצלים עד הזהבה..


  • 2

    להוסיף את הפרגיות ולטגן בערך דקה מכל צד..


  • 3

    להוסיף את כל התבלינים חוץ מאבקת המרק ולערבב היטב..


  • 4

    להוסיף את הגזרים המגורדים..


  • 5

    להוסיף את האפונה והגזר..


  • 6

    להוסיף את האורז השטוף..


  • 7

    לערבב הכל היטב יחד בסיר..


  • 8

    להוסיף כף אבקת מרק עוף..


  • 9

    למזוג 3 כוסות מים רותחים (שיכסו את האורז).


  • 10

    לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 20-30 דקות עד שהמים נספגים באורז. (ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים במהלך הבישול לפי הצורך).


1

בסיר רחב לטגן ב- 4 כפות שמן את הבצלים עד הזהבה..


2

להוסיף את הפרגיות ולטגן בערך דקה מכל צד..


3

להוסיף את כל התבלינים חוץ מאבקת המרק ולערבב היטב..


4

להוסיף את הגזרים המגורדים..


5

להוסיף את האפונה והגזר..


6

להוסיף את האורז השטוף..


7

לערבב הכל היטב יחד בסיר..


8

להוסיף כף אבקת מרק עוף..


9

למזוג 3 כוסות מים רותחים (שיכסו את האורז).


10

לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 20-30 דקות עד שהמים נספגים באורז. (ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים במהלך הבישול לפי הצורך).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים