לןגן

פרגיות, אורז וירקות בסיר אחד

מאת: אורית לוי, פורסם: 03/06/2021 | 11:33
פרגיות, אורז וירקות בסיר אחד

תקציר המתכון: טעים בטירוף ובקלי קלות להכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן ב- 4 כפות שמן את הבצלים עד הזהבה.

  2. להוסיף את הפרגיות ולטגן בערך דקה מכל צד.

  3. להוסיף את כל התבלינים חוץ מאבקת המרק ולערבב היטב.

  4. להוסיף את הגזרים המגורדים.

  5. להוסיף את האפונה והגזר.

  6. להוסיף את האורז השטוף.

  7. לערבב הכל היטב יחד בסיר.

  8. להוסיף כף אבקת מרק עוף.

  9. למזוג 3 כוסות מים רותחים (שיכסו את האורז)

  10. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 20-30 דקות עד שהמים נספגים באורז. (ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים במהלך הבישול לפי הצורך)