ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
8-10 כנפיים עם העור נקיות מנוצות
-
להשרייה
-
-
-
-
כף פלפל קהיין (לרכישה בחנויות תבלינים)
אופן ההכנה
-
1
בקערה למזוג את כל חומרי ההשריה ולהשרות את הכנפיים לפחות 4 שעות ועד 8 שעות..
-
2
להניח בקערה את הקמח, קורנפחור, פלפל, א. בצל, א. שום, א. אפייה ומלח ולערבב היטב..
-
3
להעביר מחצית מקערת הקמח לקערה נוספת ואליה להוסיף ביצה ורבע כוס מים ולערבב היטב..
-
4
נוצר מרקם כמו טחינה גולמית (אם צריך - להוסיף עוד מעט מים)\.
-
5
לייבש את הכנפיים היטב היטב..
-
6
לחמם שמן עמוק בסיר..
-
7
לצפות את הכנפיים בבלילה הנוזלית ואז לטבול בקמח עד שמצופות היטב..
-
8
לטגן 5 דקות בערך מכל צד עד שמזהיבות יפה.
1
בקערה למזוג את כל חומרי ההשריה ולהשרות את הכנפיים לפחות 4 שעות ועד 8 שעות..
2
להניח בקערה את הקמח, קורנפחור, פלפל, א. בצל, א. שום, א. אפייה ומלח ולערבב היטב..
3
להעביר מחצית מקערת הקמח לקערה נוספת ואליה להוסיף ביצה ורבע כוס מים ולערבב היטב..
4
נוצר מרקם כמו טחינה גולמית (אם צריך - להוסיף עוד מעט מים)\.
5
לייבש את הכנפיים היטב היטב..
6
לחמם שמן עמוק בסיר..
7
לצפות את הכנפיים בבלילה הנוזלית ואז לטבול בקמח עד שמצופות היטב..
8
לטגן 5 דקות בערך מכל צד עד שמזהיבות יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים