לןגן

כנפיים מטוגנות מצופות בבלילה

מאת: אורית לוי, פורסם: 23/05/2021 | 12:24
כנפיים מטוגנות מצופות בבלילה

תקציר המתכון: צרחות! אין דברים כאלו - קריספי ופריך.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להשרייה

לבלילת הקמח

אופן הכנה

  1. בקערה למזוג את כל חומרי ההשריה ולהשרות את הכנפיים לפחות 4 שעות ועד 8 שעות.

  2. להניח בקערה את הקמח, קורנפחור, פלפל, א. בצל, א. שום, א. אפייה ומלח ולערבב היטב.

  3. להעביר מחצית מקערת הקמח לקערה נוספת ואליה להוסיף ביצה ורבע כוס מים ולערבב היטב.

  4. נוצר מרקם כמו טחינה גולמית (אם צריך - להוסיף עוד מעט מים)\

  5. לייבש את הכנפיים היטב היטב.

  6. לחמם שמן עמוק בסיר.

  7. לצפות את הכנפיים בבלילה הנוזלית ואז לטבול בקמח עד שמצופות היטב.

  8. לטגן 5 דקות בערך מכל צד עד שמזהיבות יפה