ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
פירורי לחם מוזהבים מעורב בתבלינים פילדלפיה
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מניחים את השניצל על שולחן העבודה ,שמים ביצה במרכז סוגרים מסובבים חוט עבה סביב וקושרים .
-
3
2)מקמחים את הממולאים טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.
1
.
2
1)מניחים את השניצל על שולחן העבודה ,שמים ביצה במרכז סוגרים מסובבים חוט עבה סביב וקושרים .
3
2)מקמחים את הממולאים טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים