ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו חזה עוף, 2 פרפרים חתוכים לקוביות גסות
-
-
-
פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
-
חבילת פטריות חתוכות שימורים
-
שעועית ירוקה חתוכה קפואה, להפשיר
-
-
-
-
-
-
-
מעט צ'ילי גרוס ( לא חובה)
אופן ההכנה
-
0
לחתוך את חזה העוף לקוביות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים כולל התבלינים, לערבב היטב שכל התבלינים יחדרו לחזה העוף..
-
1
להניח בתבנית חד פעמית גדולה, לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף סגור היטב..
-
2
בתנור על חום 200 טורבו, לבשל כ 40 דקות לערבב היטב ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות. עד ריכוך הבשר לא יותר מידי.
-
3
להגיש בתוספת אורז או מה שתבחרו. .
-
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
לחתוך את חזה העוף לקוביות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים כולל התבלינים, לערבב היטב שכל התבלינים יחדרו לחזה העוף..
1
להניח בתבנית חד פעמית גדולה, לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף סגור היטב..
2
בתנור על חום 200 טורבו, לבשל כ 40 דקות לערבב היטב ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות. עד ריכוך הבשר לא יותר מידי.
3
להגיש בתוספת אורז או מה שתבחרו. .
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים