ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
תבנית אינגליש קייק ממתכת בלבד! לא חד פעמי!
-
אופן ההכנה
-
0
עוטפים את הפרגיות בקורנפלור.
-
1
מתבלים לפי הטעם.
-
2
פורסים בצל לטבעות.
-
3
מניחים את נייר האפייה בתבנית.
-
4
בונים שכבות - בצל פרגית לסרוגין ומהדקים טוב.
-
5
מכסים בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות.
-
6
לפני שמכניסים לתנור לפזר 2 כפות שמן זית.
-
7
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את התבנית (לא לשכוח להוריד את הניילון).
-
8
לאחר כ-40-45 דק' להוציא ולשפוך את הנוזלים ולהחזיר לעוד 10-15 דק'..
-
9
בתאבון!!!.
0
עוטפים את הפרגיות בקורנפלור.
1
מתבלים לפי הטעם.
2
פורסים בצל לטבעות.
3
מניחים את נייר האפייה בתבנית.
4
בונים שכבות - בצל פרגית לסרוגין ומהדקים טוב.
5
מכסים בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות.
6
לפני שמכניסים לתנור לפזר 2 כפות שמן זית.
7
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את התבנית (לא לשכוח להוריד את הניילון).
8
לאחר כ-40-45 דק' להוציא ולשפוך את הנוזלים ולהחזיר לעוד 10-15 דק'..
9
בתאבון!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים