תקציר המתכון: מה לשים לך בלאפה?
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
עוטפים את הפרגיות בקורנפלור
מתבלים לפי הטעם
פורסים בצל לטבעות
מניחים את נייר האפייה בתבנית
בונים שכבות - בצל פרגית לסרוגין ומהדקים טוב
מכסים בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות
לפני שמכניסים לתנור לפזר 2 כפות שמן זית
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את התבנית (לא לשכוח להוריד את הניילון)
לאחר כ-40-45 דק' להוציא ולשפוך את הנוזלים ולהחזיר לעוד 10-15 דק'.
בתאבון!!!