לןגן

שווארמה בייתית

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 06/03/2021 | 21:46
שווארמה בייתית

תקציר המתכון: מה לשים לך בלאפה?

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוטפים את הפרגיות בקורנפלור

  2. מתבלים לפי הטעם

  3. פורסים בצל לטבעות

  4. מניחים את נייר האפייה בתבנית

  5. בונים שכבות - בצל פרגית לסרוגין ומהדקים טוב

  6. מכסים בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות

  7. לפני שמכניסים לתנור לפזר 2 כפות שמן זית

  8. מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את התבנית (לא לשכוח להוריד את הניילון)

  9. לאחר כ-40-45 דק' להוציא ולשפוך את הנוזלים ולהחזיר לעוד 10-15 דק'.

  10. בתאבון!!!