ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
6 או 8 שוקי עוף (אני השתמשי ללא עור)
-
-
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
כף מלח + מעט פלפל שחור טחון
-
-
-
-
-
-
-
2 עלי דפנה (לא חובה אבל מוסיף המון)
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר סוטאז' רחב מטגנים ב- 3 כפות שמן את השוקיים כ- 3 דקות מכל צד..
-
2
מוציאים מהסיר ומניחים בצלחת..
-
3
מוסיפים לאותו סיר עוד 2 כפות שמן ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד הזהבה..
-
4
מוסיפים גזרים, שום, סלרי ומערבבים..
-
5
מוסיפים תבלינים, רסק ועלי דפנה ומערבבים היטב..
-
6
מוסיפים את הפתיתים, מערבבים מעט..
-
7
מניחים עליהם את השוקיים ויוצקים מים עד כיסוי העוף..
-
8
מרתיחים, מנמיכים להבה ומבשלים עם מכסה 40 דקות..
1
בסיר סוטאז' רחב מטגנים ב- 3 כפות שמן את השוקיים כ- 3 דקות מכל צד..
2
מוציאים מהסיר ומניחים בצלחת..
3
מוסיפים לאותו סיר עוד 2 כפות שמן ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד הזהבה..
4
מוסיפים גזרים, שום, סלרי ומערבבים..
5
מוסיפים תבלינים, רסק ועלי דפנה ומערבבים היטב..
6
מוסיפים את הפתיתים, מערבבים מעט..
7
מניחים עליהם את השוקיים ויוצקים מים עד כיסוי העוף..
8
מרתיחים, מנמיכים להבה ומבשלים עם מכסה 40 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים