אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,980
צפיות

חזה עוף עם ערמונים ופיטריות ברוטב אסייתי

המתכון של
חזה עוף עם ערמונים ופיטריות ברוטב אסייתי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *חזה עוף פטריות וערמונים ברוטב אסייתי*
  • 2 בצלים גדולים חתוכים דק
  • 800 גרם חזה עוף חתוף לקוביות
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 סלסלת פיטריות חתוכות
  • שקית ערמונים בוואקום
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות צ'לי מתוק
  • מעט כורכום
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להשחים את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף את הסוכר ולערבב .


  • 3

    להוסיף פפריקה ומעט מים .


  • 4

    להכניס את החזה עוף ולבשל 5 דקות .


  • 5

    להוסיף את הרטבים התבלינים .


  • 6

    הפיטריות והערמונים .


  • 7

    לפזר כוזברה לבשל כ-25 דקות .


  • 8

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

להשחים את הבצל עם שמן .


2

להוסיף את הסוכר ולערבב .


3

להוסיף פפריקה ומעט מים .


4

להכניס את החזה עוף ולבשל 5 דקות .


5

להוסיף את הרטבים התבלינים .


6

הפיטריות והערמונים .


7

לפזר כוזברה לבשל כ-25 דקות .


8

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים