חזה עוף עם ערמונים ופיטריות ברוטב אסייתי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/01/2021 | 12:38
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*חזה עוף פטריות וערמונים ברוטב אסייתי*
-
2 בצלים גדולים חתוכים דק
-
800 גרם חזה עוף חתוף לקוביות
-
3 שיני שום כתוש
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 סלסלת פיטריות חתוכות
-
שקית ערמונים בוואקום
-
1 כף סוכר חום
-
1 כפית סוכר לבן
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות צ'לי מתוק
-
מעט כורכום
-
פלפל שחור
-
מלח
-
שמן
אופן הכנה
-
להשחים את הבצל עם שמן
-
להוסיף את הסוכר ולערבב
-
להוסיף פפריקה ומעט מים
-
להכניס את החזה עוף ולבשל 5 דקות
-
להוסיף את הרטבים התבלינים
-
הפיטריות והערמונים
-
לפזר כוזברה לבשל כ-25 דקות
-
באהבה נועם זיגדון 💞