אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

498
צפיות

חזה עוף בטמפורה קרנשית

המתכון של
חזה עוף בטמפורה קרנשית

חזה עוף בטמפורה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כפות קמח
  • חצי כוס מים
  • שקית אבקת אפייה
  • ביצה
  • כף מלח
  • כפית כורכום
  • כף אריסה מתוקה
  • חזה עוף של שניצל דק ונקי
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 0

    לערבב את המרכיבים לקבלת בלילה שניתן לה לנוח חצי שעה.


  • 1

    לחמם שמן במחבת.


  • 2

    לחתוך לקוביות,רצועות את החזה 🍗.


  • 3

    להכניס את החזה עוף לבלילה..


  • 4

    לערבב שיתפס בכל פינה ולטגן מכל צד.


  • 5

    לסנן על רשת של תנור או על נייר סופג.


  • 6

    להגיש עם ציפס, בטל ומטבלים,מיונז,....


  • 7

    בתאבון.


0

לערבב את המרכיבים לקבלת בלילה שניתן לה לנוח חצי שעה.


1

לחמם שמן במחבת.


2

לחתוך לקוביות,רצועות את החזה 🍗.


3

להכניס את החזה עוף לבלילה..


4

לערבב שיתפס בכל פינה ולטגן מכל צד.


5

לסנן על רשת של תנור או על נייר סופג.


6

להגיש עם ציפס, בטל ומטבלים,מיונז,....


7

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים