לןגן

חזה עוף בטמפורה קרנשית

מאת: שרה הרוש, פורסם: 20/01/2021 | 14:05
חזה עוף בטמפורה קרנשית

תקציר המתכון: חזה עוף בטמפורה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את המרכיבים לקבלת בלילה שניתן לה לנוח חצי שעה

  2. לחמם שמן במחבת

  3. לחתוך לקוביות,רצועות את החזה 🍗

  4. להכניס את החזה עוף לבלילה.

  5. לערבב שיתפס בכל פינה ולטגן מכל צד

  6. לסנן על רשת של תנור או על נייר סופג

  7. להגיש עם ציפס, בטל ומטבלים,מיונז,...

  8. בתאבון