הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקציצות הודו מטוגנות טעימות כל כך שלא נשארו הרבה לצילום😂
מערבבים ולשים היטב את כל המרכיבים יחד ונותנים לתערובת לנוח כחצי שעה עד שעה. .
יוצרים קציצות ומשטחים אותן טובלים בפירורי לחם ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה. .
במחבת עמוקה מחממים שמן עמוק יותר מחצי בקבוק( ככל שהשמן עמוק כך המאכל סופג פחות שמן בטיגון). .
מטגנים את הקציצות משני צידהן( פותחים אחת לבדוק שהחלק הפנימי בושל בטיגון) . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .