לןגן

קציצות הודו מטוגנות מאוד טעימות (ניתן גם לאפות) .

מאת: מדי רואקי, פורסם: 10/01/2021 | 20:04
קציצות הודו מטוגנות מאוד טעימות (ניתן גם לאפות) .

תקציר המתכון: קציצות הודו מטוגנות טעימות כל כך שלא נשארו הרבה לצילום😂

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים ולשים היטב את כל המרכיבים יחד ונותנים לתערובת לנוח כחצי שעה עד שעה.

  2. יוצרים קציצות ומשטחים אותן טובלים בפירורי לחם ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.

  3. במחבת עמוקה מחממים שמן עמוק יותר מחצי בקבוק( ככל שהשמן עמוק כך המאכל סופג פחות שמן בטיגון).

  4. מטגנים את הקציצות משני צידהן( פותחים אחת לבדוק שהחלק הפנימי בושל בטיגון) . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.