אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,343
צפיות

כנפיים ותפוד"א ברוטב מזרחי

המתכון של
כנפיים ותפוד"א ברוטב מזרחי

קלאסי לארוחת ערב

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 0

    לסדר את הכנפיים בתבנית.


  • 1

    לחתוך תפוח אדמה לעיגולים ולסדר גם בתבנית.


  • 2

    בכוס לשים רבע כוס שמן, חוואיג', מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ותבלין לגריל ועד סוף הכוס להוסיף מים, לערבב היטב ולשפוף על הכנפיים והתפוד"א.


  • 3

    להכניס לתנור לחום 220° שמתחיל להשחים ולהיות מוכן לשנות את התוכנית בתנור לגריל ושמשחיר להוציא.


  • 4

    בתאבוןןןן.


0

לסדר את הכנפיים בתבנית.


1

לחתוך תפוח אדמה לעיגולים ולסדר גם בתבנית.


2

בכוס לשים רבע כוס שמן, חוואיג', מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ותבלין לגריל ועד סוף הכוס להוסיף מים, לערבב היטב ולשפוף על הכנפיים והתפוד"א.


3

להכניס לתנור לחום 220° שמתחיל להשחים ולהיות מוכן לשנות את התוכנית בתנור לגריל ושמשחיר להוציא.


4

בתאבוןןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים