לןגן

כנפיים ותפוד"א ברוטב מזרחי

מאת: חן אסרף, פורסם: 29/12/2020 | 22:04
כנפיים ותפוד"א ברוטב מזרחי

תקציר המתכון: קלאסי לארוחת ערב

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר את הכנפיים בתבנית

  2. לחתוך תפוח אדמה לעיגולים ולסדר גם בתבנית

  3. בכוס לשים רבע כוס שמן, חוואיג', מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ותבלין לגריל ועד סוף הכוס להוסיף מים, לערבב היטב ולשפוף על הכנפיים והתפוד"א

  4. להכניס לתנור לחום 220° שמתחיל להשחים ולהיות מוכן לשנות את התוכנית בתנור לגריל ושמשחיר להוציא

  5. בתאבוןןןן