ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
400 גר פילה עוף חתוך לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1.מחממים 3 כפות שמן, ומוסיפים את פילה העוף, צורבים עד שהמיים יוצאים מהפילה.
-
2
2. מסננים את המיים ומעבירים את הפילה החתוך לקערה נפרדת.
-
3
3.מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל והפטריותהפרוסות.
-
4
4. לאחר כ 2דק מוסיפים כפית קורנפלור, כפית דבש, חצי כפית צ'ילי גרוס ומערבבים.
-
5
5. מוסיפים את קוביות הפילה.
-
6
6.מוסיפים 3 כפות טריאקי ו 3 כפות צ'ילי מתוק, את המלח והפפריקה..
-
7
7. ממשיכים לערבב.
-
8
8. לפזר את הסומסום ואת פרוסות הבצל הירוק , מערבבים ומכבים.
1
1.מחממים 3 כפות שמן, ומוסיפים את פילה העוף, צורבים עד שהמיים יוצאים מהפילה.
2
2. מסננים את המיים ומעבירים את הפילה החתוך לקערה נפרדת.
3
3.מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל והפטריותהפרוסות.
4
4. לאחר כ 2דק מוסיפים כפית קורנפלור, כפית דבש, חצי כפית צ'ילי גרוס ומערבבים.
5
5. מוסיפים את קוביות הפילה.
6
6.מוסיפים 3 כפות טריאקי ו 3 כפות צ'ילי מתוק, את המלח והפפריקה..
7
7. ממשיכים לערבב.
8
8. לפזר את הסומסום ואת פרוסות הבצל הירוק , מערבבים ומכבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים