תקציר המתכון: ממש טעים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1.מחממים 3 כפות שמן, ומוסיפים את פילה העוף, צורבים עד שהמיים יוצאים מהפילה
2. מסננים את המיים ומעבירים את הפילה החתוך לקערה נפרדת
3.מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל והפטריותהפרוסות
4. לאחר כ 2דק מוסיפים כפית קורנפלור, כפית דבש, חצי כפית צ'ילי גרוס ומערבבים
5. מוסיפים את קוביות הפילה
6.מוסיפים 3 כפות טריאקי ו 3 כפות צ'ילי מתוק, את המלח והפפריקה.
7. ממשיכים לערבב
8. לפזר את הסומסום ואת פרוסות הבצל הירוק , מערבבים ומכבים