לןגן

פילה עוף ופטריות ברוטב צ'ילי

מאת: טלי אלדר, פורסם: 13/11/2020 | 20:39
פילה עוף ופטריות ברוטב צ'ילי

תקציר המתכון: ממש טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מחממים 3 כפות שמן, ומוסיפים את פילה העוף, צורבים עד שהמיים יוצאים מהפילה

  2. 2. מסננים את המיים ומעבירים את הפילה החתוך לקערה נפרדת

  3. 3.מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל והפטריותהפרוסות

  4. 4. לאחר כ 2דק מוסיפים כפית קורנפלור, כפית דבש, חצי כפית צ'ילי גרוס ומערבבים

  5. 5. מוסיפים את קוביות הפילה

  6. 6.מוסיפים 3 כפות טריאקי ו 3 כפות צ'ילי מתוק, את המלח והפפריקה.

  7. 7. ממשיכים לערבב

  8. 8. לפזר את הסומסום ואת פרוסות הבצל הירוק , מערבבים ומכבים