ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 תפו"א בינוניים חתוכים לרבעים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב מסדרים את רבעי תפו"א, בין תפו"א מסדרים את העוף, מעל שמים את רצועות הגמבה..
-
2
בקערה שמים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות תבלינים ושמן מערבבים..
-
3
מוסיפים את ריבוע הבצל מעל העוף..
-
4
מפזרים את רוטב העגבניות על העוף שמים על הגז, מביאים לרתיחה מנמיכים את הגז ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהעוף ותפו"א מוכנים..
1
בסיר רחב מסדרים את רבעי תפו"א, בין תפו"א מסדרים את העוף, מעל שמים את רצועות הגמבה..
2
בקערה שמים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות תבלינים ושמן מערבבים..
3
מוסיפים את ריבוע הבצל מעל העוף..
4
מפזרים את רוטב העגבניות על העוף שמים על הגז, מביאים לרתיחה מנמיכים את הגז ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהעוף ותפו"א מוכנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים