תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר אחד לארוחת צהרים או לארוחת שישי
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר רחב מסדרים את רבעי תפו"א, בין תפו"א מסדרים את העוף, מעל שמים את רצועות הגמבה.
בקערה שמים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות תבלינים ושמן מערבבים.
מוסיפים את ריבוע הבצל מעל העוף.
מפזרים את רוטב העגבניות על העוף שמים על הגז, מביאים לרתיחה מנמיכים את הגז ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהעוף ותפו"א מוכנים.