בסיר המיועד לתנור או תבנית ..להניח את הכנפיים..הבצל..הרטבים..תבלין פלדלפיה..צ'ילי גרוס והשמן זית ..לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים..
2
כעת לפזר מעט מלח גס.. פלפל שחור גרוס ושומשום..להכניס לתנור חום 200 מעלות עם כיסוי..אחרי 20 דקות להסיר כיסוי.. להנמיך מעלות ל 160 ולהמשיך בתנור עד שמתרכך כחצי שעה ..
3
מנה פצצה נהדרת לילדים וקלה להכנה...בהצלחה אילנית בניזרי .
4
להגשה לצד פתיתים או אורז ❤.
1
בסיר המיועד לתנור או תבנית ..להניח את הכנפיים..הבצל..הרטבים..תבלין פלדלפיה..צ'ילי גרוס והשמן זית ..לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים..
2
כעת לפזר מעט מלח גס.. פלפל שחור גרוס ושומשום..להכניס לתנור חום 200 מעלות עם כיסוי..אחרי 20 דקות להסיר כיסוי.. להנמיך מעלות ל 160 ולהמשיך בתנור עד שמתרכך כחצי שעה ..
3
מנה פצצה נהדרת לילדים וקלה להכנה...בהצלחה אילנית בניזרי .