הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשניצל טעים מאוד חם הישר מן המחבת . בשנים האחרונות הפך להיות ארוחה קבועה בביתי בימי שישי בצהריים . אוכלים בתוך לחמניה ביתית עם מטבוחה ושניצל חציל ( מתכון במדור הסלטים שלי) . הכי טעים שיש!!!!!
דופקים מעט את חתיכות חזה העוף עם פטיש שניצלים. .
מערבבים את הביצים עם החרדל..
טובלים את השניצלים בבלילה . .
מתבלים את פירורי הלחם עם התבלינים ומערבבים היטב( זהירות עם המלח).
מניחים את השניצלים בתוך תערובת פירורי הלחם. .
מחממים שמן עמוק במחבת , כהשמן חם מטגנים את השניצלים. .
על מנת שהשניצלים יצאו קריספיים מניחים מיד אחרי הטיגון על רשת . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..